2009 m. kovo 4 d., trečiadienis

Tiesiog diena....

TTT. (Įprastas internetinis trumpinys, kas nežino - nesakysiu, ką reiškia :)))))) Nesitikėjau. Bet labai-labai dėkoju Beatai iš Beatos virtuvės už garbės raštą. Mano naujagimiui blogui tai didelė garbė.



Kitas dalykas. Šiandien gavau signalinį "Le Cordon Bleu namų kolekcijos" knygos "Šokoladas" egzempliorių. Džiaugiuosi, kad knyga jau išvydo pasaulį ir kitą savaitę jau bus Lietuvoje. kas yra Le Cordon Bleu, manau, sakyti nereikia? Viena žymiausių kulinarijos akademijų ir autoritetų pasaulyje. Labai vertinu jos išleistas knygas už receptų tikslumą, paprastumą, detalius apaiškinimus ir puikius rezultatus. Rytoj nufotografuosiu knygą :)

" Le Cordon Bleu" meistrų šokoladiniai gaminiai išties verti nuodėmės. Receptuose šokoladas derinamas su pačiais tinkamiausiais priedais - šviežiais vaisiasi, pistacijų kremu, romo triufeliais. Laikydamiesi paprastų nurodymų lengvai pagaminsime tikrus kulinarinius šedevrus

Ir labai tikiuosi, kad tai ne paskutinė šios serijos knyga Lietuvoje... (ir šios leidyklos, be abejo :))))

Pavėluotai tęsiu savo pažadą :)

Taigi voila:




Turinys. Nelabai platus... bet kiekvieną receptą norėčiau išbandyti :)



Knyga minkštu viršeliu, bet turi "sparnelius" :)))) todėl labai patvari. Mano angliškos ir lenkiškos tokios pat yra eksploatuojamos penkis-šešis metus ir viskas kuo puikiausiai atrodo :)



Recepte nurodytas sudėtingumas, gaminimo laikas, tikslūs kiekiai, išsamiai nurodyta gaminimo eiga.



ne tik receptai, bet ir labai naudingi "tips'"