2009 m. spalio 22 d., ketvirtadienis

Tortas su persikais



Čia atėjo didenybė ir iškepė tortuką :) Aišku, labai-labai-labai dėkoju mieloms savaičių šemininkėms Dautartei ir Forellei už karališkojo rango suteikimą :) Pasistengsiu nenuvilti :)))))) ir iš karto dedu į Tortų savaitę :) Kartu sveikindama šeimininkes su nuostabiu jubiliejumi!

Bet iš tikrųjų, nors ir tinklaraštis miega... vis dar... nes tikrai neturiu nei minučiukės pasūpuoti šito savo vaikelio ))))) darbai aplinkui verda ) nesakysiu, kad šį tortą kepiau vakar, tikrai ne, bet jis iš paskutiniųjų ) Viduje šiek tiek pagerintas Braškių tortas, tik šįkart pavirtęs persikiniu. Nors braškių jame tikrai buvo. Kaip sakė valgytojai, buvo skanus, todėl labai-labai džiaugiuosi :) ir dar kartą dėkoju nuostabioms, mieloms ir šaunioms užsakovėms :) Beje, labai-labai dėkoju ir už nuotraukas :) Tortikas buvo apie 5-5,5 kg, išėjo tikrai didesnis, nei buvo užsakytas, bet pas mane tai įprastas dalykas :)
Nuoširdžiai ačiū mielai ir simpatiškajai užsakovei ;) už nuotraukas, nes aš pati kažkaip nedariau :)
Niu va... o dabar vėl kurį laiką tylėsiu :) acha... gal dar kokį tortuką sugalvosiu???? :)

2009 m. spalio 12 d., pirmadienis

Tinklaraštis vis dar miega, nepykite :)

Taigi kaip ir pavadinime :)))) tikiuosi menesio pabaigoje prizadinti... labai atsiprasau tu, kurie laukia svariu irasu ), o ne tik atsiprasymu )
Nes parasyti yra apie ka ) beje, juk jau greitai Kaledos!!!!!!

Noreciau dar parasyti, kad redakcijoje nera Virtuves nuo iki atliekamu numeriu... deja... as irgi neturiu sau viso komplekto, tik kelis atskirrus numeriukus. Kur gauti kitus - nezinau....

Kuo silciausi hugs )
bck - Elžbieta :)