2010 m. birželio 22 d., antradienis

Braškių tortas "Ramunės" (Ramunei :)


Duoklė sezonui. Kaip gali būti vasara be braškių?... beje, ar jūs tikri, kad dabar vasara? aš tai nelabai... nors iš tiesų manęs lietus netrikdo, karštis man mažiau malonus. Vienintelis šio oro trūkumas man - tai, kad uogos rūgščios ir permirkusios. Atrodo, braškėmis pasidžiaugsime tik tiek, kiek bus mirkytų... o gaila....

Taigi, tortas dovanų labai labai šauniam žmogui. Vardu Ramunė. Kitokių gėlių ir negalėtų būti ant torto :) Bet kadangi reikėjo suktis labai greitai, tai padorios fotosesijos nėra.

Recepto nekartosiu, kepiau viską pagal Braškių tortą II , tik šonus trupinukais pabarsčiau, o ant viršaus želiuką sudėjau ir naudojau natūralų jogurtą. Busiu nekukli, bet šitas receptas man labai-labai patinka. Minimum pastangų - puikus rezultatas. Realaus laiko jam pagaminti išėjo apie 3 valandas su kepimu ir viršutinio želiuko pagaminimu (bet be šaldymo ir stingdinimo) Kadangi kepiau biskvitą tą pačią dieną, kai ir pertepinėjau, tai pašoviau iškeptą biskvitą valandai į šaldiklį, kad subręstų.
Turiu pripažinti, kad labai myliu šį receptą. Kadangi sudėliojau jį pati, nors niekad negali būti tikras, kad kas nors apie ką nors panašaus irgi taip pat sako, tai tiesiog esu šaunuolė :)