Ačiū Tau, mano šeima, kad leidi man leisti laiką būtent šitaip :)
Vištienos kepenėlės troškintos su obuoliais

Negaliu pasakyti, kad ypatingai mėgstu kepenėles. Bet kartais norisi, Sakykime kartą metuose :) Tai tas kartas kaip tik šiandien ir buvo :)
Reikės:
- ~ 700 g paukštienos kepenėlių
- 3 vid. dydžio svogūnų
- 3 vid dydžio obuolių
- miltų pabarstymui
- aliejaus kepimui
- druskos, pipirų, cukraus, džiovintų čiobrelių, sumacho (galima be jo :) )
Paprasčiau nebūna :) Kepenėles supjaustyti nedideliais gabaliukais, apibarstyti druska, pipirais ir miltais. Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus, ir 3 - 4 minutes pakepinti kepenėles ant didelės ugnies. Svogūnus supjaustyti plunksnelėmis, pabarstyti trupučiu cukraus (ne daugiau 1/2 šaukštelio), išmaišyti. Kepenėles išimti, o toje pačioje keptuvėje pakepinti svogūnus 4 - 5 minutes. Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis, pabarstyti sumachu ir pakepinti kartu su svogūnais vėl apie 4 - 5 minutes. Grąžinti kepenėles į keptuvę, pabarstyti čiobreliais, įpilti puse stiklinės vandens, uždengti ir troškinti ant mažos ugnies apie 10 - 15 minučių.Patiekiau su bulvių ir salierų koše. Ją dėjau ledų šaukštu :)