Puslapiai

2009 m. kovo 10 d., antradienis

Kinrožės arbatos drebučiai su cinamoniniais obuoliais


Žiūrėjau į želatiną, žiūrėjau..... Viskas tas pats - milteliai ir tiek. Ir ką čia dar naujo sugalvojus? Gerai, kad vyras mėgsta kinrožių arbatą :) Tad ir atsakymas buvo čia pat - arbatos drebučiai Šiek tiek neįprasta, ar ne? :) Bet čia užteko visko - ir skonio, ir spalvos, ir gaivumo.
O kaip jums patinka mano taurės? :)


1 l labai stiprios kinrožių (Hibiscus sabdariffa) arbatos
20 g želatinos
1 - 2 šaukštai medaus

1 didelis Granny Smith obuolys
1/2 šaukštelio cinamono
1-2 šaukštai medaus

Drebučiams išbrinkinti želatiną 100 ml arbatos. Išbrinkintą želatiną ištirpinti ir sumaišyti su likusia arbata ir medumi. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti.

Obuolį nulupti, supjaustyti kubeliais. Medų ištirpinti, įberti į jį supjaustytą obuolį ir cinamoną, patroškinti 2 -3 minutes. Drebučius patiekti su ataušusiais obuoliais.

Laukite tęsinio :)