Puslapiai

2011 m. vasario 11 d., penktadienis

Aliejus su vanile


Jokios intrigos. paprasta kaip 2x2. Dar paprasčiau.
Reiklaingas bekvapis aliejus. Aš naudoju vynuogių kauliukų, man jis nekvepia. Galbūt kas nors kokį nors jo kvapą ir jaučia, bet aš ne. Todėl jis man bekvapis. Ir labai-labai kvapni vanilė. Jei nebūčiau gavusi nepaprastai šviežių vanilės anksčių, galbūt to aliejaus ir negaminčiau, nes jas gavus, iš karto pradėjau dėti visur, kur tik pasitaikė ))) neišdrįsau tik druskos aromatizuoti vanile. Bet dar ne vakaras.

Taigi, aliejaus 2x2...

  1. Vanilės ankštis įpjauti, išskobti, sudėti su visu turtu į aliejų.
  2. Uždaryti ir pamiršti. Bent jau 3 savaitėm, o jei daugiau - tai dar geriau.
  3. Štai ir viskas. Norėjote ko nors daugiau? Nuliūdinsiu - nesulauksite.
  4. 2x2 gavosi ne 4, o visi 10 iš 10 :)
Nuostabiai skanu su garuose virta žuvimi, švelniomis salotomis. Ir dar kaip snobiška....