Puslapiai

2014 m. balandžio 27 d., sekmadienis

Migdolų riekelių sausainiai



Mega paprasti, mega greitai pagaminami ir mega skanūs





200 g migdolų riekelių, 2 baltymai, 2 šaukštai miltelinio cukraus, 1 šaukštelis nutarkuotos citrinų žievelės (taip pat galima pridėti ir džiovintų spanguolių gabaliukų)

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Išklokite skardą kepimo popieriumi
  • Suberkite migdolų riekeles ir citrinų žievelę į dubenėlį, (jei naudojate - spanguoles) persijokite miltelinį cukrų ir viską sumaišykite. 
  • Paplakite baltymus (standžių putų nereikia, kad tik kažkiek suputuotų), supilkite juos į migdolų mišinį ir atsargiai sumaišykite.
  • Šaukštu dėkite migdolų masę ant kepimo popieriaus, šiek tiek prispauskite, kad sausainukai būtų plokšti. 
  • Kepkite 10-12 minučių, kol sausainių krašteliai gražiai apskrus. 

Voila :) labai skanu su šokoladiniu padažu