2009 m. rugsėjo 8 d., antradienis

Laisvalaikio praleidimas su tortais )))

Atsiprašau serialo žiurovų, bet kita dono Baklažano nuotykių serija bus šiandien, bet kiek vėliau :) o dabar - tortukas :)


Niu va, toks užsakymukas buvo, o kitų- želė tai nebuvo ką fotografuoti :))) nes atidaviau formose :). Viduje - "Varškės sūrelis", prieš puošimą svėrė 2,5 kg, o vėliau jau ir nesvėriau :) Ir, labai malonu po to gauti tokia zinute:
"labai aciu uz nuostabu torta, kaip keista buvo dar trys naminiai tortai, visi super skanus, bet Jusiskis buvo suvalgytas pirmas ir isties l. skanus, labai aciu uz jusu darba ir kuryba.....sekmes dziuginant zmones, geros Jums kloties ir iki sekanciu svenciu....."

Vienas niuansas, tikiuosi pravers merginoms, puošiančioms tortus: kaip matosi nuotraukoje nepadėjau taškelio virš raidės i. Ir būčiau nepastebėjusi, bet žvilgtelėjau į nuotrauką ir tik nuotraukoje pamačiau. Tad sėkmingai jį ir padėjau :) Todėl, jei laikas leidžia, nufotografuokite tortus prieš atiduodant ir labai įdėmiai apžiūrėkite nuotraukas :) dažnai būtent nuotraukose išlenda tai, kas sumaniai pasislepė nuo jūsų akių realybėje :)))

papuošimui suėjo 130 marcipaninių gėlyčių :)