Šįkart be receptų. Tiesiog "vesti s polej" - gal kas nors prisimena kaip buvo anksčiau pranešamos naujienos? :)
Taigi pradedu nuo eilinių pagyrų - Maskvos žurnale "Гастрономъ" vėl išspausdinta mano medžiaga. Apie ką? Želė!!!!! Medžiagą paruošė labai gražiai, tikrai labai esu patenkinta.
O dar šiandien teko sudalyvauti puikioje vakarienėje devizu "Gamta kviečia"
Pomidorų putėsiai su pomidorų confit ir pomidorų sulčių drebučiais, patiektos su žolelių salotomis.
Trinta baravykų sriuba su vytintu kumpiu, pakepintais baravykais ir baravykų aliejumu
Šerniena su moliūgų kremu ir morkų suflė, patiekta su keptais baravykais ir žvėrienos padažu
Aviečių putėsiai su lazdyno riešutų biskvitu ir aviečių padažu.
O daugiau apie vakarienę - sekite spaudą )
Tokios naujienos )