Paprastutis ir greitas desertas. Net galintis suintriguoti. Tik šiuo atveju svarbu obuolių neperkepti, nes gali pavirsti koše. Košei galima palikti tą atvejį, kai obuolių daugiau nei įdaro :)
4 nedideli obuoliai
100 g įvairių riešutų
50 g džiovintų spanguolių
2-3 šaukštai skysto medaus
1 šaukštelis prieskonių meduoliams
1-2 šaukštai citrinų sulčių
• Užmerkite spanguoles citrinų sultyse 15-20 minučių.
• Susmulkinkite riešutus ir sumaišykite juos su spanguolėmis ir prieskoniais meduoliams.
• Obuolius nulupkite, išimkite šerdį, supjaustykite riekelėmis
• Obuolio riekelę patepkite medumi, užberkite riešutų ir spanguolių mišinio, uždenkite kita obuolio riekele.
• Suvožtinius sudėkite ant skardos, užklotos kepimo popieriumi ir kepkite 15 minučių 170 °C.
Ji, 2011.12
*АKA - Also Known As