Paprastutės, bet labai geros salotos, pagamintos iš to, kas buvo šaldytuve. Nuotrauka iš "karo lauko" )))) šios salotos pasižymėjo labai greitu dingimu nuo stalo
120-150 g sūdyto upėtakio
12 putpelių kiaušinių
10-12 vyšninių pomidorų
mažų špinatų (baby-spinach) lapelių (pagal poreikį)
Padažui:
70 g grietinės
1 didelio apelsino sultys (~120-150 ml)
1 šaukštelis nutarkuotos apelsinų žievelės
2-3 šaukštai smulkiai supjaustytų krapų
1 šaukštelis garstyčių
1/2 šaukštelio druskos
- Kiaušinius išvirti, nulupti ir supjaustyti pusiau
- Pusiau supjaustyti vyšninius pomidorus
- Upėtakį supjaustyti riekelėmis
- Lėkštėje išdėlioti špinatų lapus, ant jų - likusius produktus.
- Padažui visus produktus sumaišyti
- Užpilti padažu salotas