Tadadam.... :)
3 vištienos filė (viengubi)
Marinatui:
4 šaukštai pomidorų pasatos (NE PASTOS)
1 šaukštas auksaspalvio sirupo (galima medaus)
2 šaukštai Vusterio padažo
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštas pjaustytų rozmarinų "spygliukų"
medinių iešmelių
beseklių vynuogių, obuolių ketvirtadalių
- Užmerkti medinius iešmelius.
- Visus produktus skirtus marinatui sumaišyti.
- Vištieną supjaustyti kubeliais, sudėti į marinatą ir palaikyti kiek įmanoma ilgiau. (Aš kartais darau iš vakaro, o kartais dedu į marinatą tik tam laikui, kiek mirksta iešmeliai).
- Verti mėsos kubelius pakaitomis su vaisiais.
- Kepti orkaitėje po įkaitinta kepsninės spirale ~25 minutes. Laikas nuo laiko apverčiant.
- Viskas :) Pas mus populiariausiai - su kruopainias ir šv. daržovių salotomis