300 g smulkinto juodojo šokolado
200 ml plakamosios grietinėlės
50 g sviesto
50 ml brendžio
150 g pakepintų migdolų
100 g juodojo šokolado glazūravimui
Į dubenį suberti smulkintą šokoladą ir sviestą. Grietinėlę pakaitinti prikaistuvyje iki užvirimo ir užpilti ja. šokoladą. Atsargiai išmaišyti, kol šokoladas visiškai ištirps, supilti brendį ir dar kartą išmaišyti. Masę pastatyti į šaldytuvą sustingimui. Iš masės formuoti nedidelius rutuliukus (šaukštu, skirtu rutuliukų gaminimui arba tiesiog rankomis). Sustingdyti šaldytuve, rutuliukus apvolioti susmulkintuose migdoluose, o po to prilaikant šakute panardinti į ištirpintą šokoladą. Padėti ant grotelių arba ant kepimo popieriaus, pabarstyti smulkintais riešutais ir sustingdyti.