4 gabaliukai 10 x 10 cm sluoksniuotos tešlos
4 v.š. tepamosios varškės (natūralios) arba „Filadelfijos“ sūrio
2 vid. dydžio pomidorų
2 v.š. tarkuoto parmezano sūrio
čiobrelių, petražolių, baziliko lapelių papuošimui (pagal pageidavimą)
čiobrelių, petražolių, baziliko lapelių papuošimui (pagal pageidavimą)
Įkaitinti orkaitę iki 190 C. Ant kiekvieno gabaliuko tešlos peiliu „nupiešti“ rėmelį maždaug 0,7 – 1 cm pločio. Neperpjauti! Viduriuką patepti varške, ant jo sudėti vieną – dvį plonas riekeles pomidoro ir užbarstyti parmezanu. Kepti ~ 15 min kol gražiai pagels. Patiekiant pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis (pagal skonį).