Kitas dalykas. Šiandien gavau signalinį "Le Cordon Bleu namų kolekcijos" knygos "Šokoladas" egzempliorių. Džiaugiuosi, kad knyga jau išvydo pasaulį ir kitą savaitę jau bus Lietuvoje. kas yra Le Cordon Bleu, manau, sakyti nereikia? Viena žymiausių kulinarijos akademijų ir autoritetų pasaulyje. Labai vertinu jos išleistas knygas už receptų tikslumą, paprastumą, detalius apaiškinimus ir puikius rezultatus. Rytoj nufotografuosiu knygą :)
" Le Cordon Bleu" meistrų šokoladiniai gaminiai išties verti nuodėmės. Receptuose šokoladas derinamas su pačiais tinkamiausiais priedais - šviežiais vaisiasi, pistacijų kremu, romo triufeliais. Laikydamiesi paprastų nurodymų lengvai pagaminsime tikrus kulinarinius šedevrus
Ir labai tikiuosi, kad tai ne paskutinė šios serijos knyga Lietuvoje... (ir šios leidyklos, be abejo :))))
Taigi voila:
Turinys. Nelabai platus... bet kiekvieną receptą norėčiau išbandyti :)
Recepte nurodytas sudėtingumas, gaminimo laikas, tikslūs kiekiai, išsamiai nurodyta gaminimo eiga.
ne tik receptai, bet ir labai naudingi "tips'"